2821091305 6959828939 Χανιά / Κρήτη
 
 
 
     
     
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
PARKING ΤΑΛΩΣ | Parking Αυτοκινήτων Χανιά Κρήτης - Υπαίθριος Χώρος Στάθμευσης Χανιά Κρήτης


Στα Χανιά της Κρήτης, και ειδικά στο κέντρο της πόλης, είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιος να παρκάρει. Ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο η εύρεση parking είναι μια επώδυνη και δυσάρεστη διαδικασία για κάθε οδηγό.

Και εδώ ερχόμαστε εμείς, δημιουργώντας έναν σύγχρονο υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον οποίο μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΤΟ PARKING ΜΑΣ
μπορείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας ώστε να απολαύσετε την βόλτα σας στην πόλη, τα ψώνια σας ή για να κάνετε τις δουλειές σας ξένοιαστοι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν απόλυτη άνεση και ευκολία. Μπορούν να εξυπηρετήσουν μικρά και μεγάλα αυτοκίνητα, ενώ κάθε θέση διαθέτει υπόστεγο προκειμένου το αυτοκίνητό σας να προστατεύεται από την βροχή και τον ήλιο.
 
     
 
Ο ΧΩΡΟΣ

είναι περιφραγμένος και φυλάσσεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης όλο το 24ωρο, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. 
 
     
 
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

μπορεί να είναι από 1 ώρα έως όλη την ημέρα, ενώ διαθέτουμε και ειδικά πακέτα για παρκάρισμα αρκετών ημερών. 
 
     
 
 
 
 
 
 
   ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  
  Καλοκαιρινό
Δευτ. έως Παρα. 07:00 - 00:00 & Σάββ. 07:00 - 16:00
 
     
  Χειμερινό
Δευτ. έως Παρα. 07:00 - 22:00 & Σάββ. 07:00 - 16:00
 
 
 
 
 
     
 
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για να ρωτήσετε για την διαθεσιμότητα θέσεων στάθμευσης. 
 
     
  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ  
     
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με το parking μας, για να μας ρωτήσετε για την διαθεσιμότητα θέσεων ή για να κάντε κράτηση.
 
     
  ΤΗΛ: 2821091305
6959828939
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ